ALERT: Important conversation worth watching…

Dear readers,

There is an important conversation taking place that you may want to watch.  Please do not ‘pile-on,’ however this is a good opportunity to read and understand some of the fundamentals in one of many ongoing conversations with brother Judah.

Go here: https://natsab.com/2017/05/28/gods-word-concerning-the-regathering/

About Pete Rambo

Details in 'About' page @ natsab.wordpress.com Basically, husband of one, father of four. Pastor x 11 years, former business and military background. Micro-farmer. Messianic believer in Yeshua haMashiach!
This entry was posted in A Thought... and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to ALERT: Important conversation worth watching…

 1. Reblogged this on BneyYosefHolland and commented:
  Wanneer u het belangrijk vindt om te weten wat er zoal speelt in het kamp van ontwaakt Yosef, adviseren wij u de belangrijke conversatie te lezen, om uit te vinden welke de juiste weg is voor u. Pete Rambo en Al McCarn hebben wij tijdens het eerste Congres van BneyYosef in Ariel ontmoet om familie te worden. Vorig jaar spraken we Abraham Eliyahu Berkowitz en konden in alle openheid onze beweegreden vertellen en hij de zijne. Dat was op gelijkwaardige basis en dát is een van de signalen dat naderen tot elkaar al begonnen is. Mede door deze ontmoeting ea werd het mij, Hadassah, duidelijk dat de gelijkenis van de jongste zoon veel meer diepte inhield dan zo op het eerste gezicht…Het is een proces en inzicht is zeer gewenst. Woord en Geest, daar worden we regelmatig bij bepaald. Bidt en doe. Dichtbij het Woord blijven, want daarin is Leven.
  Wanneer u aanvullingen of opmerkingen heeft…welkom!
  NB de link is wel in het engels…

  Like

 2. Sue in Aqaba says:

  Reblogged this on The Lamb's Servant and commented:
  If you’re interested in the reunification of the tribes, you will find that something very interesting is happening over at Pete Rambo’s blog, natsab. Listen in!

  Liked by 1 person

Please Share Your Thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s